try another color:

Varför?

Classe punks bild
Av Classe punk (Stockholm Brukarförening) den 29 nov 2011 12:44 | 3 kommentarer

Det är med tungt hjärta jag och föreningen tvingas konstatera att en vän till föreningen och många av oss som jobbar här har gått bort för tidigt av en överdos,Sune var beroendesjuk som oss andra han efterlämnar sin flickvän Sara och deras gemensamma dotter på 3 och ett halvt år.Han hade övervunnit cancer sjukdom b.la. så det känns så jäkla onödigt.

Vila i frid Sune från alla dina vänner.

Kontakta författaren
Text uppdaterad: 2011-11-30 13:51